S tem želita obiskovalcem ponuditi privlačno vsebino za prijetno preživljanje prostega časa. Igre se nahajajo na vstopni strani portala Matkurja www.matkurja.si na zavihku Igre in neposredno na naslovu igre.matkurja.si.

UPC Telemach, vodilni slovenski ponudnik kabelske televizije, interneta in digitalne telefonije, lastnik najstarejšega slovenskega spletnega imenika Matkurja www.matkurja.si in Virtcom, ponudnik razvedrilnih vsebin in računalniških iger na internetnem portalu www.igrezavse.si, sta na podlagi sodelovanja na portalu Matkurja vsem obiskovalcem omogočila dostop do velikega števila kvalitetnih računalniških igric. Uporabniki jih lahko brezplačno igrajo prek interneta ali pa si jih prav tako brezplačno prenesejo na svoj računalnik, kjer jih lahko preizkusijo in tudi kupijo.

Nabor iger sestavlja več kot 80 brezplačnih internetnih iger in prek 500 preizkusnih PC iger. Igre obsegajo različne žanre — od akcijskih, strateških do razvedrilnih in miselnih. Poudarek je predvsem na kvalitetnih razvedrilnih igrah, ki so primerne za vse družinske člane in vsa starostna obdobja. Nabor iger se vsak teden dopolnjuje z najnovejšimi igrami iz produkcije svetovno znanih razvijalcev računalniških igric.

Igre se nahajajo na vstopni strani portala Matkurja www.matkurja.si na zavihku Igre in neposredno na naslovu igre.matkurja.si. Igre, zasnovo in vsebino portala z igrami pod blagovno znamko IgreZaVse je omogočilo podjetje Virtcom, gostovanje na portalu Matkurja pa podjetje UPC Telemach.